Mesures de contenció

Durant el cap de setmana del 14 i 15 de març es va declarar l'estat d'alarma. Aquest afecta a tot el país i té implicacions en tots els sectors. Es tanquen tots els centres educatius i s'atura tota activitat d'oci. Només es mantenen obertes aquelles botigues o serveis de primera necessitat i es declara el confinament de la població.

El confinament significa romandre a casa. Només està permès sortir al carrer per anar a comprar, anar a la feina o fer qualsevol altra activitat que realment sigui necessària. S'ha declarat el confinament com a mesura de seguretat per disminuir el màxim possible la propagació del virus. S'han de complir totes aquelles recomanacions i instruccions donades per les autoritats ja que així et protegiràs a tu mateix i a la resta.

A més, s'han tancat les fronteres terrestres espanyoles i s'està reduint el tràfic aeri i marítim.

També la Unió Europea ha tancat fronteres, prohibint així l'entrada de qualsevol persona que no sigui europ

S'ha confiat que les persones són responsables i tenen consciencia de la gravetat de la situació, per tant, actuaran de manera prudent i seguiran totes les indicacions.

Totes aquestes mesures extraordinàries s'han pres per aturar la pandèmia; un fet molt necessari ja que els hospitals del país no estan preparats per poder atendre a tothom de cop.


Berta Marín Vega

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar